Tots fem salut | Escurçant distàncies

Ubicació i Serveis
El Palau

Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Arquitecte Rovira, 2, 43001 Tarragona
Tel.: 977 24 55 77

El Palau es troba al mateix centre de Tarragona, ciutat reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. La ciutat, caracteritzada per la seva obertura al Mediterrani, compta amb una àmplia oferta hotelera, lúdica i cultural.

Així doncs, El Palau, gràcies a les qualitats de la ciutat en què es troba i al fet que és un edifici singular, que reuneix història i tecnologia en les seves instal·lacions, és la millor opció per celebrar tot tipus d’esdeveniments. El seu equip, que destaca per l’excel·lència en el servei i la seva experiència i professionalitat, farà que el seu acte no deixi indiferents els seus convidats.Auditori: vista exterior

Sala August

Auditori: vista interior

Entrada Palau

COM ARRIBAR-HI?

TREN

En tren: Tarragona té dues estacions: L'estació de Rodalies està al centre de la ciutat, a només 3 minuts caminant fins a la seu de la Jornada. Hi arriben els trens regionals i de llarg recorregut, a més de ser parada de la línia d’alta velocitat Euromed (Barcelona-Alacant). Vegeu informació aquí.
L’altra estació és la del Camp de Tarragona, per on circula l’AVE, i està situada aproximadament a dotze quilòmetres de la seu de la Jornada. Vegeu-ne la ubicació aquí.

AUTOBÚS

En autobús: El centre de Tarragona disposa d’Estació d’Autobusos, situada a 10 minuts a peu de la seu del Congrés. Té connexió diària amb Barcelona i València. Vegeu-ne la ubicació aquí.

COTXE

En cotxe: L’accés per carretera es pot fer per l’autopista AP-7 i l’autovia A-7; per l’AP-2, la C-32, i la T-11, i per les carreteres nacionals que l’enllacen amb la resta de l’Estat: N-241, N-240 i N-340. Vegeu el mapa de carreteres aquí.
Podeu trobar més informació sobre aparcaments a Tarragona aquí.