Tots fem salut | Escurçant distàncies

Contactar


Si teniu algun dubte sobre la Jornada, necessiteu que us ampliem alguna informació, o si creieu que podem millorar-ne algun aspecte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica següent jascamptarragona2019.ics@gencat.cat o utilitzar el formulari següent, i us respondrem al més aviat possible.Consento que l'Institut Català de la Salut tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar la relació institucional derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l'ICS?   Identificació del tractament:

Trameses de contacte de l’Institut Català de la Salut

Responsable del tractament:

Direcció Gerència. Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona.

Finalitat:

Gestionar la relació institucional de l’Institut Català de la Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’ICS.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

Destinataris:

Es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades:

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Informació addicional:

Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.